Coachning

mellanrummmmm

Ibland finns det saker i livet som känns fel. Kanske snurrar tankarna och det är svårt att bringa ordning i dem.  Eller så har du varit med om någonting som påverkat dig på djupet. Trauman bryter sönder och livet kan förändras fullständigt för den som drabbas. Efteråt behöver livet byggas upp på nytt, och genom samtal eller skrivande kan detta återskapande börja.

Vad som har skapat ett trauma, eller en svår upplevelse, för dig vet bara du. Det handlar om din unika röst och din berättelse – ditt liv.

 

Tjänster

Coachande samtal

För dig som önskar mötas i samtal kring det som snurrar i huvudet. Vi hörs på telefon, via nätet eller irl om de praktiska omständigheterna tillåter det. Jag hjälper dig att sortera i dina tankar och vad som är nästa steg framåt.

MMMMM

Skriv dig hel

För dig som trivs bättre med att skriva än att prata, eller som vill göra både och. Men att skriva sig hel. Går det? Ja, effekterna av läkande skrivande är väl underbyggda av forskare.

Jag är utbildad Write Your Self-vägledare, vilket är en metod som hjälper dig att sätta ord på dina tankar och upplevelser. Här sammanförs mina kunskaper som socionom med skrivande i en effektiv men samtidigt varsam metod. Fokus ligger på dig och det du vill berätta

M

 

 

 

INDIVIDUELL VÄGLEDNING För dig som vill utforska skrivandet i egen takt, som är nyfiken på hur skrivande kan påverka ditt mående, och som vill få verktyg att komma i gång. Fokus ligger på dig och det du vill berätta.

Inga prestationskrav, inga bedömningar, utom för dig som uttryckligen önskar det.

MMMMM

 

 

GRUPPVÄGLEDNING
Företag, organisationer och andra grupper – om ni är flera personer som önskar genomgå en kurs tillsammans skapar jag ett upplägg med det antal träffar som passar er, digitalt eller på lämplig plats.

Vi arbetar med skrivövningar och samtal kring skrivande helt utan prestationskrav.