Skrivtjänster

Här kan du läsa mer om mina skrivtjänster. Jag hjälper dig med dina texter oavsett om det gäller att bearbeta ett utkast, korrekturläsa kortare och längre texter eller att skriva en text helt från grunden.

Jag älskar nämligen text – att skriva, analysera och redigera. Och jag vill gärna dela mina kunskaper med dig.

Bred erfarenhet av skrivande

Genom åren har jag skrivit många artiklar, utredningar och rapporter. Om du arbetar inom tidningsbranschen, ett privat företag, en organisation eller offentlig verksamhet är du varmt välkommen att höra av dig om du behöver hjälp med artiklar, utredningar eller rapporter kopplat till människors livsvillkor, välmående, orsaker och konsekvenser av sociala problem, villkor och organisering inom socialt arbete. För att bara nämna några exempel.

Som allmänreporter lärde jag mig att skriva om det mesta, men under mina år som socionom har fokus legat på områden inom fältet socialt arbete. Det är också där jag har mitt hjärta, samt stor erfarenhet och kunskap att luta mig mot.

Mina skrivtjänster

  • Journalistiska texter
  • Content writing
  • Korrekturläsning
  • Rapporter
  • Utvärderingar
Vårt samarbete kan se ut på två olika sätt:
  1. Jag skriver texten från grunden.
  2. Du skriver en text och jag hjälper dig med korrekturläsning eller skrivcoachning.

I det senare fallet kan det handla om att skapa en bättre struktur, vässa en analys, hålla en röd tråd genom hela texten – eller någonting annat som du fastnar på.

Skrivtjänster för privatpersoner

Behöver du som privatperson hjälp med korrekturläsning eller skrivcoachning? Har du kanske skrivit ett bokmanus där mänskliga relationer, sociala problem eller personlig utveckling står i centrum? Här kommer mina kunskaper och erfarenheter som socionom till nytta. Om det är ett skönlitterärt manus hjälper jag dig att se över sådant som story, struktur, dramaturgi, perspektiv, dialoger och karaktärer.

Läs mer om mina lektörtjänster i prislistan.

Du är också varmt välkommen att kontakta mig så diskuterar vi hur mina skrivtjänster kan vara till nytta för just dig eller ditt företag!