Skrivtjänster

Skrivtjänster som skapar skillnad, med fokus på ämnen som är viktiga på riktigt. Som hur människor har det. Varför samhället ser ut som det gör. Och vad vi kan göra åt det.

Alltid med verksamhetens behov i fokus – jag skriver, korrekturläser och bearbetar era texter professionellt, snabbt och med stor respekt för deadlines.

När ni söker någon som kan hjälpa er med:

  • Journalistiska texter, artiklar
  • Content writing
  • Korrekturläsning
  • Rapporter och utvärderingar
  • Informativa material

Texter som passar målgruppen

Som allmänreporter lärde jag mig att skriva artiklar om väldigt många olika ämnen. Det mesta faktiskt. Sagostunder, kyrktak, politik och kändisar. För att nämna några exempel.

Som socionom har fokus främst legat på att skriva utredningar och rapporter. Min långa erfarenhet av arbete med sociala frågor medför en djupare förståelse för komplexiteten inom detta område. Både avseende att skriva olika former av texter, och när det gäller faktiska ämneskunskaper inom socialt arbete.

Jag anpassar innehållet i en text efter olika målgrupper och hanterar känsliga ämnen med stor respekt.

låt oss jobba tillsammans!

Vår samarbete kan se ut på två sätt:

  1. Jag skriver texten från grunden.
  2. Ni har redan skrivit en text och jag hjälper er med korrekturläsning eller skrivcoachning.

I det senare fallet kan det handla om att skapa en bättre struktur, vässa en analys, hålla en röd tråd genom hela texten – eller någonting annat som ni fastnar på.

Skrivcoachning och lektörstjänster

Arbetar du med en text eller ett manus där mänskliga relationer, sociala problem eller personlig utveckling står i centrum? När du behöver skrivcoachning eller en lektörsläsning av en text där dessa ämnen är centrala kommer mina kunskaper och erfarenheter som socionom till stor nytta.

Om det är ett skönlitterärt manus hjälper jag dig även att se över sådant som story, struktur, dramaturgi, perspektiv, dialoger och karaktärer. Berätta vad just du behöver hjälp med, så löser vi det tillsammans!

Läs mer om mina lektörtjänster i prislistan.

Bokförlaget Trinambai har anlitat Ida Sundén som korrekturläsare. Hon är noggrann, pålitlig och ger relevanta kommentarer.

”Ida är inte bara pålitlig och enkel att jobba med, utan levererar också enligt utlovad kvalitet. Hon kan sin grej när det kommer till text! Jag kan absolut rekommendera att anlita henne.”

”Ida har grym känsla för värdeskapande content och en naturlig fallenhet för ord. Hon är säker i sin roll, professionell, hennes kommunikation är enkel och ärlig. Hon är effektiv i sitt arbete och pålitlig i sin leverans. Det har varit ett nöje att jobba med Ida. Jag hoppas att jag i framtiden får möjlighet att anlita Ida igen.”

”Ida hjälpte mig att granska mitt bokmanus och gav mig mycket värdefull feedback om såväl text som innehåll. Hon är professionell och väldigt trevlig att samarbeta med. Alla frågor och funderingar jag mejlade fick jag snabbt svar på.”