Skrivtjänster

MM

Sagt om mig:

”Ida har grym känsla för värdeskapande content och en naturlig fallenhet för ord. Hon är säker i sin roll, professionell, hennes kommunikation är enkel och ärlig.  Hon är effektiv i sitt arbete och pålitlig i sin leverans. Det har varit ett nöje att jobba med Ida. Jag hoppas att jag i framtiden får möjlighet att anlita Ida igen.”

Jelena, personlig tränare

MM

”Ida hjälpte mig att granska mitt bokmanus och gav mig mycket värdefull feedback om såväl text som innehåll. Hon är professionell och väldigt trevlig att samarbeta med. Alla frågor och funderingar jag mejlade fick jag snabbt svar på.” 

Lisa Hallin, författare till boken ”Lycklig ända in i själen”.

Jag älskar text – att skriva, analysera och redigera.

Och jag vill gärna dela mina kunskaper med dig! Nedan finner du information om mina skrivtjänster. Du är också varmt välkommen att kontakta mig för mer information och prisförslag, så diskuterar vi hur jag kan hjälpa dig eller ditt företag.

CONTENT WRITING
Vad behöver du berätta för andra? Jag hjälper dig att skapa engagerande och inspirerande texter till exempelvis din hemsida, att skriva ett bra cv eller personligt brev.

JOURNALISTISKA TEXTER
Jag skriver artiklar och reportage inom alla ämnen, liksom annonser utformade just som artiklar (så kallad native).

NYHETSBREV
Vill du nå ut med information kring vad som händer i företaget eller föreningen? Återkommande nyhetsbrev är ett bra sätt att hålla kontakt med kunder och medlemmar.

KORREKTURLÄSNING
Kanske har du redan ett utkast, men behöver hjälp att skriva om din text så att språket blir korrekt och den röda tråden tydlig? En lång eller kort text spelar ingen roll. När du vill vara säker på att språket är felfritt behöver du en korrekturläsare som ser över såväl stavning som grammatik och meningsbyggnad.

SKRIVCOACHNING
För dig som skriver själv och vill utvecklas som skribent är det värdefullt att ha någon att bolla texten med. Jag finns vid din sida i den utsträckning som du själv önskar. Vi tittar på det du behöver stöd kring oavsett om det gäller dramaturgisk kurva och berättelsens uppbyggnad, hur du kan utveckla dina karaktärer eller stilistiska grepp.

Vill du använda skrivande som ett verktyg för personlig utveckling eller för att bearbeta någonting svårt du har varit med om? Då ska du läsa om Write Your Self.

RAPPORTER OCH UTVÄRDERINGAR
Dags att sammanställa en rapport? Eller att ta reda på vad medarbetarna egentligen tycker i en fråga? Jag har erfarenhet av att skriva rapporter och utredningar och hjälper ditt företag med detta.