Write Your Self

MM

Kontakta mig:

info@idasunden.com

070 564 27 68

MM

Jag älskar att skrivandet kan göra oss mer hela.

Jag har alltid använt skrivande som ett sätt att sortera mina tankar, få syn på olika mönster hos mig själv och för att bearbeta svåra saker i livet.

Men att skriva sig hel. Går det? Ja, effekterna av läkande skrivande är väl underbyggda av forskare. Att må dåligt ibland är en del av livet, men då behöver vi verktyg för att må bättre.

Jag ser fram emot att få dela mina kunskaper med dig och att få vara din vägledare!

INDIVIDUELL VÄGLEDNING
För dig som vill utforska skrivandet i egen takt, som är nyfiken på hur skrivande kan påverka ditt mående, och som vill få verktyg att komma i gång. Fokus ligger på dig och det du vill berätta. Inga prestationskrav, inga bedömningar, utom för dig som uttryckligen önskar det.

Du får åtta kompendium med lektionsmaterial och skrivövningar, tre entimmes videomöten samt skriftlig textrespons enligt överenskommelse.

GRUPPVÄGLEDNING
Företag, organisationer och andra grupper – om ni är flera personer som önskar genomgå Write Your Self tillsammans skapar jag ett upplägg med det antal träffar som passar er, digitalt eller på lämplig plats. Vi arbetar med skrivövningar och samtal kring skrivande helt utan prestationskrav. Textrespons utgår från individens önskemål.

Deltagarna väljer själva sina skrivämnen och hur mycket var och en önskar dela med gruppen. Målet är att skapa rum för fortsatt skrivande i era liv efter kursen, och lära mer om varför skrivande får oss att må bra.