Write Your Self

MM

Om Write Your Self

Write Your Self är en metod som fokuserar på skrivandets läkande kraft och som hjälper människor att återerövra sina röster och berättelser.

Kanske har du varit med om någonting som påverkat dig och som är svårt att prata om? Att må dåligt ibland är en del av livet. Ibland behöver vi söka hjälp för att få verktyg att må bättre. Genom att formulera tankar och känslor inför sig själv kan det bli lättare att – för den som vill – senare kunna dela dem också med andra.

Effekterna av läkande skrivande, eller engelskans expressive writing, är väl underbyggda av forskare, bland annat av James W. Pennebaker, professor i psykologi vid The University of Texas i Austin. Metoden används bland annat av Freezonen kvinno-, tjej- och brottsofferjour och Svenska kyrkan.

Tjänster

Individuell vägledning

Vi utgår från Write Your Selfs åtta grundsteg, du får ta del av materialet via e-post. Du väljer själv dina skrivämnen.

I priset ingår åtta kompendium med lektionsmaterial och skrivövningar, tre entimmes videomöten samt skriftlig textrespons enligt överenskommelse.

Kostnad 600 SEK inkl. moms per lektion.

Totalt 4 800 SEK. Du kan också välja att betala hela summan i förskott, priset blir då 4 500 SEK inkl. moms.

Vid behov och intresse kan ytterligare möten köpas till för 800 SEK per timma.

Gruppvägledning

Om ni är flera som önskar genomgå Write Your Self tillsammans skapar jag ett upplägg med det antal träffar som passar er, digitalt eller på lämplig plats.

Vi följer Write Your Selfs åtta grundsteg, med skrivövningar och samtal kring skrivande. Ni väljer själva era skrivämnen och hur mycket ni önskar dela med varandra.

Målet är att skapa rum för fortsatt skrivande i era liv efter kursen, och att lära mer om varför skrivande får oss att må bra.

Kontakta mig för mer information och prisförslag.

Här står det viktiga saker

Vill du ha mer information?