Workshop: Yoga och Skriv dig hel

Kom och prova vad kombinationen av yoga och skrivande kan göra för ditt välmående

Varmt välkommen till vår workshop Yoga och skriv dig hel. Det kommer bli en skön eftermiddag för dig som är nyfiken på vad kombinationen av yoga och skrivande kan göra för ditt välmående.
Yogan hjälper dig att landa i nuet och att vända blicken inåt. Genom skrivuppgifter får du sedan börja sätta ord på tankar och känslor, vilket hjälper hjärnan att sortera och bearbeta olika intryck. Att skriva sig hel handlar om att lära sig att använda skrivande som ett verktyg för ett bättre mående.
Det handlar med andra ord inte om prestation, grammatik eller vad någon annan tycker!
Vi pratar inledningsvis kort om läkande skrivande, vad forskningen säger och vad vinsterna kan vara för den enskilda. Därefter får du göra en mjuk yoga tillsammans med Jennifer för att hitta ett lugn i dig själv och få ett flöde i kropp och sinne, innan Ida tar vid och lotsar dig genom två olika skrivuppgifter.
Workshopen avslutas med en skön mindfulness meditation för att riktigt smälta och ta in det som kanske har börjat vakna inom dig!
Kostnad 795 kr, inkl. enklare fika, frukt och té samt skrivmaterial. Workshopen passar såväl den som är van yogi och/eller skribent som den som är helt ny på något av områdena. Du bokar din plats via mejl nedan, skriv namn och telefonnummer när du mejlar oss. Du får en bokningsbekräftelse med betalningsinfo tillbaka.
Platserna är begränsade och anmälan är därför bindande. Först till kvarn gäller. Får du förhinder kan du naturligtvis lämna platsen till någon annan.

Varmt välkommen! 🙏🏼
Jennifer Asklöf & Ida Sundén
MEJA Hälsoteam
www.mejahalsoteam.se
info@mejahalsoteam.se
072-738 20 44
Drottninggatan 36
Linköping