Workshop

Yoga och skriv dig hel

Upptäck vad yoga och skrivande kan göra för ditt välbefinnande

Söndag 29 oktober klockan 12:30-15:30 är du återigen varmt välkommen till en skön eftermiddag med yoga och skrivande i MEJA Hälsoteams mysiga lokaler. Yogan hjälper dig att landa i nuet och att vända blicken inåt. Genom skrivuppgifter får du sedan sätta ord på tankar och känslor, vilket hjälper hjärnan att sortera och bearbeta olika intryck.
Vi pratar inledningsvis kort om läkande skrivande och vinsterna med detta. Därefter får du göra en mjuk yoga tillsammans med Jennifer för att hitta ett lugn i dig själv och få ett flöde i kropp och sinne, innan Ida tar vid och lotsar dig genom skrivandet. Workshopen avslutas med en skön mindfulness meditation för att riktigt smälta och ta in det som kanske har börjat vakna inom dig!
✨ Workshopen passar såväl dig som är van yogi och/eller skribent, som dig som är helt ny på något av områdena.
✨ Du bokar din plats via mejl nedan eller på MEJA Hälsoteams hemsida. Skriv namn och telefonnummer. Du får en bokningsbekräftelse med betalningsinfo tillbaka.
✨ Kostnad 795 kr, inkl. enklare fika, frukt och té samt skrivmaterial.
✨ Platserna är begränsade och anmälan är därför bindande. Först till kvarn gäller! Får du förhinder kan du naturligtvis lämna platsen till någon annan.
Varmt välkommen! 🙏🏼

Jennifer & Ida

MEJA Hälsoteam
www.mejahalsoteam.se
info@mejahalsoteam.se
072-738 20 44
Drottninggatan 36
Linköping