Tillsammans är vi två

”En gripande bok som kommer stanna kvar länge hos mig. En bok jag rekommenderar och som jag lätt läser om. Boken får en stark femma av mig.”

Systrarna Boktokiga

Om Tillsammans är vi två

I den här tankeväckande relationsromanen möter du flera olika personer: John och hans storebror Andreas. Inez och lilla Saga, som är Andreas dotter. Dessutom får du träffa socialsekreteraren Maria och nyblivna pensionären Gunnel.

Deras livsöden knyts samman, vänskapsband och relationer skapas och förstörs.

Läsningen berör och kan ibland upplevas som ruggig, mycket för att vi vet att livsöden likt dessa ständigt utspelar sig i verkligheten. Men mest framträdande är värmen och kärleken – det sista som överger oss människor är trots allt hoppet om att allting ska sluta lyckligt.

”Jag läste denna bok med ett sånt känslokaos, verkligen värme blandat med sorg.”

Gula Bokhyllan

Missbruk och medberoende är ämnen som berör många människor, och som ofta medför sorg och besvikelser. Kasten mellan hopp och förtvivlan kan vara slitsamma, med en förtvivlad önskan att kärleken ska vara starkast och till slut stå som segrare.

Det här är en bok för dig som känner igen dig i tematiken, men lika mycket för dig som söker en gripande roman och en stunds förströelse.

Så beställer du

Vintergård förlag gav ut ”Tillsammans är vi två” hösten 2021. I mars 2023 gavs den ut på Books on Demand, BoD.

Beställ ditt exemplar med det nya omslaget hos någon av nätbokhandlarna eller direkt från Bod.

Önskar du ett exemplar med det gamla omslaget (och något större textstorlek) skickar du dina uppgifter till mig. Ange fullständig adress och eventuella önskemål om signering.

När du beställer från mig kostar boken 225 kronor inkl. porto (inom Sverige). Du betalar via Swish till telefonnummer 070 564 27 68 eller  till Bankgiro 5646-9984. Boken skickas när betalningen har registrerats.

Media

I samband med att ”Tillsammans är vi två” gavs ut hösten 2021 intervjuades jag av Systrarna Boktokiga. Läs gärna den intervjun HÄR.

Jag var också med i Östgöta Correspondenten och på Bona Folkhögskolas hemsida  utifrån att jag läst Textlabbet där.

Du som vill läsa bokrecensioner av ”Tillsammans är vi två” hittar dem HÄR.

Nedlagt förlag

Jag fick också möjligheten att gästblogga hos författaren Marie Richardsson. Den texten skrev jag efter beskedet om att Vintergård förlag skulle lägga ner sin verksamhet, och som läsare får du ta del av mina tankar kring att bli publicerad författare och i nästa stund erfara att boken inte längre finns ute på marknaden. HÄR kan du läsa min text hos Marie.