Boken

”Kan du inte bara dö? Eller nej. Dö inte.”

”En bok jag rekommenderar och som jag lätt läser om. Boken får en stark femma utav mig.”

Systrarnaboktokiga

VILL DU LÄSA FLERA RECENSIONER? KLICKA HÄR!

Fem personer, fem olika liv. Rädslan för att allting plötsligt ska vara för sent har på olika sätt kopplat dem i ett fast grepp. Ante jagar efter sina droger. Inez och dottern Saga längtar efter honom. John borde ägna tankarna åt skola, träning och tjejer. Större delen av hans tid och energi går dock åt till att hålla koll på Ante. Lever han ens? Eller ligger han död i en trappuppgång någonstans?

På andra sidan stan sitter Maria på socialkontoret och ifrågasätter såväl karriärval som varför alla utom hon lyckas träffa någon.

Och så är det den nyblivna pensionären Gunnel. Med fotriktiga skor smyger hon in i Johns liv och visar att en utsträckt hand räcker långt. Men är den tillräcklig för att vända en utveckling som bara tycks ha ett slut?

MMMMM

Beställ boken

Ange dina uppgifter nedan. Pris 175 kronor inkl. porto (inom Sverige). Betalas via Swish till telefonnummer 070 564 27 68 eller till Bankgiro 5646-9984. Boken skickas när betalningen har registrerats.

Varmt tack för att du vill läsa ”Tillsammans är vi två”!

mmm

mmm

Mina tankar kring bakgrunden och skrivandet av ”Tillsammans är vi två”

Nu släpps snart ”Tillsammans är vi två” och jag är en salig röra av olika känslor. Tacksamhet över att  Vintergård förlag ville ge ut den. Stolthet och glädje (det blev en bok!), nervositet och nyfikenhet över hur den ska tas emot. Om den ska tas emot, tänk om den inte hittar fram till några läsare alls i bruset? fortsättning…