Tillsammans är vi två

”En gripande bok som kommer stanna kvar länge hos mig. En bok jag rekommenderar och som jag lätt läser om. Boken får en stark femma av mig.”

Systrarna Boktokiga

I den här tankeväckande relationsromanen möter du flera olika personer: John och hans storebror Andreas. Inez och lilla Saga, som är Andreas dotter. Socialsekreteraren Maria och nyblivna pensionären Gunnel. Deras livsöden knyts samman, vänskapsband och relationer skapas och förstörs. Läsningen berör och kan ibland upplevas som ruggig, mycket för att vi vet att livsöden likt dessa ständigt utspelar sig i verkligheten. Men mest framträdande är värmen och kärleken – det sista som överger oss människor är trots allt hoppet om att allting ska sluta lyckligt.

”Jag läste denna bok med ett sånt känslokaos, verkligen värme blandat med sorg.”

Gula Bokhyllan

Missbruk och medberoende är ämnen som berör många – och som medför sorg och besvikelser. Kasten mellan hopp och förtvivlan kan vara mycket slitsamma, med en förtvivlad önskan att kärleken ska vara starkast och till slut stå som segrare.

Det här är en bok för dig som känner igen dig i tematiken, men lika mycket för dig som söker en gripande roman och en stunds förströelse.

Så beställer du

Beställ ditt exemplar av ”Tillsammans är vi två” genom att skicka dina uppgifter via formuläret som du når när du klickar på Köp boken. Ange fullständig adress och eventuella önskemål om signering. Boken kostar 225 kronor inkl. porto (inom Sverige). Betalning sker via Swish till telefonnummer 070 564 27 68 eller  till Bankgiro 5646-9984. Boken skickas när betalningen har registrerats.

Baksidetext

Fem personer, fem olika liv. Rädslan för att allting plötsligt ska vara för sent har på olika sätt kopplat dem i ett fast grepp. Ante jagar efter sina droger. Inez och dottern Saga längtar efter honom. John borde ägna tankarna åt skola, träning och tjejer. Större delen av hans tid och energi går dock åt till att hålla koll på Ante. Lever han ens? Eller ligger han död i en trappuppgång någonstans?

På andra sidan stan sitter Maria på socialkontoret och ifrågasätter såväl karriärval som varför alla utom hon lyckas träffa någon.

Och så är det den nyblivna pensionären Gunnel. Med fotriktiga skor smyger hon in i Johns liv och visar att en utsträckt hand räcker långt. Men är den tillräcklig för att vända en utveckling som bara tycks ha ett slut?

Pris 225 kronor inkl. porto (inom Sverige). Betalas via Swish till telefonnummer 070 564 27 68 eller till Bankgiro 5646-9984. Boken skickas när betalningen har registrerats.